Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Sos pomidorowy passata rustica BIO 680 g - LA BIO IDEA
    13,21 zł
    |
  2. Sos pomidorowy passata z bazylią BIO 680 g - VITALIANA
    10,58 zł
    |
  3. Sos pomidorowy z borowikami BIO 200 g - ALCE NERO
    19,58 zł
    |
  4. Sos pomidorowy z chili arrabbiata BIO 350 g - ALCE NERO
    16,80 zł
    |
  5. Sos pomidorowy z ricottą bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE
    15,16 zł
    |
  6. Sos pomidorowy z warzywami (verdure) BIO 350 g - ALCE NERO
    17,15 zł
    |
  7. Sos salsa pikantny bezglutenowy BIO 260 g - AMAIZIN
    12,85 zł
    |
  8. Szparagi białe w zalewie BIO 280 g (160 g) (SŁOIK) - AARTS
    18,53 zł
    |
  9. Słodka przekąska jagoda BIO 200 g - RUNOLAND
    12,63 zł
    |
  10. Słodka przekąska truskawka BIO 200 g - RUNOLAND
    12,63 zł
    |
  11. Truskawka 80 % BIO 260 g - BATOM
    27,57 zł
    |
  12. Truskawka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    22,64 zł
    |
na stronę