Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Truskawka 80 % z cukrem trzcinowym BIO 270 g - SAD DANKÓW
    22,64 zł
    |
  2. Umeboshi (morele japońskie kiszone) bezgutenowe BIO 150 g - TERRASANA
    48,78 zł
    |
  3. Wiśnia 80 % BIO 260 g - BATOM
    25,59 zł
    |
  4. Wiśnia 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    20,84 zł
    |
  5. Ćwikła z chrzanem BIO 300 g - RUNOLAND
    7,63 zł
    |
  6. Ćwikła z chrzanem ostra bezglutenowa BIO 160 g - FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA
    8,78 zł
    |
  7. Śliwka węgierka bez dodatku cukrów BIO 270 g - SAD DANKÓW
    22,64 zł
    |
  8. Świdośliwa 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    18,98 zł
    |
  9. Żurawina do mięs, serów i deserów BIO 200 g - RUNOLAND
    15,33 zł
    |
  10. Żurawina z cukrem trzcinowym BIO 260 g - SAD DANKÓW
    24,56 zł
    |
Strona
na stronę