Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Mus z mango (75 % owoców) BIO 250 g - ALLOS17,44 zł|Manufacturer: ALLOS (musy, musli, chałwa, syrop z agawy)
- Musztarda delikatesowa bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE10,75 zł|Manufacturer: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
- Musztarda dijon bezglutenowa BIO 125 ml - BYODO15,23 zł|Manufacturer: BYODO (sosy, majonezy, musztardy)
- Musztarda dijon BIO 215 g - LA CUISINE D AUTREFOIS11,40 zł|Manufacturer: LA CUISINE D'AUTREFOIS (majonezy, musztardy)
- Musztarda figowa bezglutenowa BIO 125 ml - BYODO14,64 zł|Manufacturer: BYODO (sosy, majonezy, musztardy)
- Musztarda francuska bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE10,75 zł|Manufacturer: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
- Musztarda francuska BIO 210 g - LA CUISINE D AUTREFOIS10,81 zł|Manufacturer: LA CUISINE D'AUTREFOIS (majonezy, musztardy)
- Musztarda średnio ostra bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE10,75 zł|Manufacturer: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)