Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Sos salsa łagodny bezglutenowy BIO 260 g - AMAIZIN12,85 zł|Manufacturer: AMAIZIN (napoje kokosowe, tortilla, chipsy, inne)
- Sos wegański bolognese bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE15,16 zł|Manufacturer: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
- Szparagi białe w zalewie BIO 280 g (160 g) (SŁOIK) - AARTS19,10 zł|Manufacturer: AARTS (owoce i warzywa w zalewie)
- Słodka przekąska jagoda BIO 200 g - RUNOLAND12,63 zł|Manufacturer: RUNOLAND (grzyby, zupy, przetwory)
- Słodka przekąska truskawka BIO 200 g - RUNOLAND12,63 zł|Manufacturer: RUNOLAND (grzyby, zupy, przetwory)
- Żurawina do mięs, serów i deserów BIO 200 g - RUNOLAND14,49 zł|Manufacturer: RUNOLAND (grzyby, zupy, przetwory)