Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Kapary marynowane BIO 100 g (50 g) - BIO PLANET
    8,83 zł
    |
  2. Kapusta czerwona z jabłkiem BIO 340 g - BIO PLANET
    6,80 zł
    |
  3. Kapusta kiszona BIO 680 g (410 g) - BIO PLANET
    9,19 zł
    |
  4. Kapusta kiszona BIO 680 g (410 g) - RUNOLAND
    8,91 zł
    |
  5. Kapusta kiszona z marchewką BIO 680 g (410 g) - RUNOLAND
    8,91 zł
    |
  6. Koncentrat pomidorowy 22 % bezglutenowy BIO 130 g - ZWERGENWIESE
    8,65 zł
    |
  7. Koncentrat pomidorowy 22 % BIO 200 g - LA BIO IDEA
    10,45 zł
    |
  8. Koncentrat pomidorowy 22 % BIO 70 g - LA BIO IDEA
    5,46 zł
    |
  9. Koncentrat pomidorowy 28 % BIO 130 g - ALCE NERO
    10,20 zł
    |
  10. Kukurydza słodka w zalewie BIO 340 g (230 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    7,91 zł
    |
  11. Marchewka w zalewie BIO 340 g (215 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    7,39 zł
    |
  12. Marchewka w zalewie z groszkiem BIO 340 g (220 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    8,83 zł
    |
Strona
na stronę