Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Agrest 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    19,94 zł
    |
  2. Ananas kawałki w lekkim syropie BIO 350 g (190 g) (SŁOIK) - AARTS
    17,44 zł
    |
  3. Ananas kawałki w soku własnym BIO 400 g (250 g) - AMAIZIN
    17,18 zł
    |
  4. Ananas plastry w soku własnym BIO 400 g (225 g) - AMAIZIN
    17,12 zł
    |
  5. Aronia 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    19,94 zł
    |
  6. Brzoskwinie plastry w lekkim syropie BIO 350 g (190 g) (SŁOIK) - AARTS
    16,54 zł
    |
  7. Buraczki tarte bezglutenowe BIO 480 g - KOWALEWSKI
    13,78 zł
    |
  8. Buraczki wiórki bezglutenowe BIO 540 ml - KOWALEWSKI
    13,78 zł
    |
  9. Ciecierzyca w zalewie BIO 300 g (220 g) - ALCE NERO
    10,96 zł
    |
  10. Cytryna z imbirem w syropie BIO 220 g (90 g) - BATOM
    15,19 zł
    |
  11. Czerwona porzeczka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    19,94 zł
    |
  12. Dżem imbirowy BIO 240 g - GINGER PEOPLE
    17,00 zł
    |
Strona
na stronę