Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Fasola cannellini w zalewie BIO 300 g (220 g) (SŁOIK) - ALCE NERO
    12,57 zł
    |
  2. Groszek zielony w zalewie BIO 300 g (200 g) (SŁOIK) - ALCE NERO
    12,57 zł
    |
  3. Imbir marynowany do sushi BIO 190 g (118 g) - GINGER PEOPLE
    14,74 zł
    |
  4. Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) - VITALIANA
    11,68 zł
    |
  5. Karczochy grillowane w oleju BIO 190 g (115 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    17,50 zł
    |
  6. Ketchup bez octu dla dzieci bezglutenowy BIO 315 g - PRIMAVIKA (BIO KIDS)
    17,81 zł
    |
  7. Ketchup bezglutenowy BIO 500 ml - ZWERGENWIESE
    17,34 zł
    |
  8. Ketchup dla dzieci bezglutenowy BIO 300 ml - BYODO
    18,66 zł
    |
  9. Ketchup dla dzieci bezglutenowy BIO 500 ml - ZWERGENWIESE
    17,15 zł
    |
  10. Ketchup dla dzieci tiger bez dodatku cukrów BIO 450 ml - RAPUNZEL
    21,50 zł
    |
  11. Ketchup pikantny bezglutenowy BIO 315 g - PRIMAVIKA
    14,85 zł
    |
  12. Ketchup łagodny bezglutenowy BIO 315 g - PRIMAVIKA
    14,85 zł
    |
na stronę