Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Czerwona porzeczka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    18,98 zł
    |
  2. Czosnek niedźwiedzi kiszony BIO 430 g - DARY NATURY
    14,74 zł
    |
  3. Fasola cannellini w zalewie BIO 300 g (220 g) (SŁOIK) - ALCE NERO
    12,57 zł
    |
  4. Groszek zielony w zalewie BIO 300 g (200 g) (SŁOIK) - ALCE NERO
    12,57 zł
    |
  5. Imbir marynowany do sushi BIO 190 g (118 g) - GINGER PEOPLE
    14,74 zł
    |
  6. Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    10,76 zł
    |
  7. Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) - VITALIANA
    11,68 zł
    |
  8. Kapusta kiszona czerwona bezglutenowa BIO 400 g - KOWALEWSKI
    15,06 zł
    |
  9. Karczochy grillowane z oliwą z oliwek extra virgin BIO 190 g (115 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    14,81 zł
    |
  10. Ketchup bez dodatku cukrów BIO 325 ml - BIO BANDITS
    13,59 zł
    |
  11. Ketchup bez octu dla dzieci bezglutenowy BIO 315 g - PRIMAVIKA (BIO KIDS)
    17,81 zł
    |
  12. Ketchup bezglutenowy BIO 500 ml - ZWERGENWIESE
    17,34 zł
    |
na stronę