Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Ketchup łagodny bezglutenowy BIO 500 ml - BYODO
    19,65 zł
    |
  2. Ketchup łagodny BIO 300 g - DARY NATURY
    12,33 zł
    |
  3. Koncentrat pomidorowy 22 % - 24 % BIO 185 g - PRIMAVIKA
    11,48 zł
    |
  4. Koncentrat pomidorowy 22 % bezglutenowy BIO 200 g - ZWERGENWIESE
    11,15 zł
    |
  5. Koncentrat pomidorowy 22 % BIO 200 g - VITALIANA
    10,71 zł
    |
  6. Konfitura jagodowa BIO 180 g - DARY NATURY
    16,41 zł
    |
  7. Konfitura z borówki BIO 180 g - DARY NATURY
    15,26 zł
    |
  8. Konfitura z owoców dzikiej róży BIO 180 g - DARY NATURY
    17,25 zł
    |
  9. Konfitura z żurawiny BIO 180 g - DARY NATURY
    19,62 zł
    |
  10. Majonez jajeczny bez cukru BIO 370 ml - BIO BANDITS
    15,43 zł
    |
  11. Majonez jajeczny BIO 250 ml - VITAQUELL
    16,22 zł
    |
  12. Majonez jajeczny delikatny bezglutenowy BIO 250 ml - BYODO
    18,99 zł
    |
na stronę