Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Ketchup łagodny BIO 300 g - DARY NATURY
    13,13 zł
    |
  2. Koncentrat pomidorowy 22 % - 24 % BIO 185 g - PRIMAVIKA
    11,48 zł
    |
  3. Koncentrat pomidorowy 22 % bezglutenowy BIO 200 g - ZWERGENWIESE
    11,15 zł
    |
  4. Koncentrat pomidorowy 22 % BIO 200 g - LA BIO IDEA
    11,04 zł
    |
  5. Konfitura jagodowa BIO 180 g - DARY NATURY
    16,41 zł
    |
  6. Konfitura z borówki BIO 180 g - DARY NATURY
    15,26 zł
    |
  7. Konfitura z owoców dzikiej róży BIO 180 g - DARY NATURY
    17,25 zł
    |
  8. Konfitura z żurawiny BIO 180 g - DARY NATURY
    19,62 zł
    |
  9. Kukurydza słodka w zalewie BIO (2 szt.) (320 g) (280 g) - ALCE NERO
    14,30 zł
    |
  10. Majonez jajeczny BIO 250 ml - VITAQUELL
    18,12 zł
    |
  11. Majonez jajeczny BIO 325 g - LA CUISINE D AUTREFOIS
    16,49 zł
    |
  12. Majonez jajeczny BIO 370 ml - BIO BANDITS
    15,43 zł
    |
na stronę