Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Ketchup łagodny bezglutenowy BIO 500 ml - BYODO19,65 zł|Manufacturer: BYODO (sosy, majonezy, musztardy)
- Koncentrat pomidorowy 22 % - 24 % BIO 185 g - PRIMAVIKA11,48 zł|Manufacturer: PRIMAVIKA (przetwory i pasty vege)
- Koncentrat pomidorowy 22 % bezglutenowy BIO 200 g - ZWERGENWIESE11,15 zł|Manufacturer: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
- Koncentrat pomidorowy 22 % BIO 200 g - VITALIANA10,71 zł|Manufacturer: VITALIANA (włoskie produkty)
- Majonez jajeczny bez cukru BIO 370 ml - BIO BANDITS15,43 zł|Manufacturer: BIO BANDITS (dressingi, sosy, majonezy)
- Majonez jajeczny BIO 250 ml - VITAQUELL16,22 zł|Manufacturer: VITAQUELL (margaryny, majonezy, inne)
- Majonez jajeczny delikatny bezglutenowy BIO 250 ml - BYODO18,99 zł|Manufacturer: BYODO (sosy, majonezy, musztardy)