Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Koncentrat pomidorowy 22 % - 24 % BIO 185 g - PRIMAVIKA11,48 zł|Manufacturer: PRIMAVIKA (przetwory i pasty vege)
- Koncentrat pomidorowy 22 % bezglutenowy BIO 200 g - ZWERGENWIESE11,15 zł|Manufacturer: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
- Koncentrat pomidorowy 22 % BIO 200 g - LA BIO IDEA11,04 zł|Manufacturer: LA BIO IDEA (makarony, strączkowe,sosy pomidorowe)
- Kukurydza słodka w zalewie BIO (2 szt.) (320 g) (280 g) - ALCE NERO14,30 zł|Manufacturer: ALCE NERO (włoskie produkty)
- Majonez jajeczny BIO 250 ml - VITAQUELL18,12 zł|Manufacturer: VITAQUELL (margaryny, majonezy, inne)
- Majonez jajeczny BIO 325 g - LA CUISINE D AUTREFOIS16,49 zł|Manufacturer: LA CUISINE D'AUTREFOIS (majonezy, musztardy)
- Majonez jajeczny BIO 370 ml - BIO BANDITS15,43 zł|Manufacturer: BIO BANDITS (dressingi, sosy, majonezy)