Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Majonez jajeczny delikatny bezglutenowy BIO 250 ml - BYODO
    18,99 zł
    |
  2. Majonez jajeczny z musztardą dijon BIO 325 g - BIOSTER
    17,67 zł
    |
  3. Majonez wegański BIO 250 ml - VITAQUELL
    14,17 zł
    |
  4. Marmolada z cytryn sycylijskich BIO 360 g - AGRISICILIA
    20,07 zł
    |
  5. Marmolada z cytryn z imbirem BIO 360 g - AGRISICILIA
    19,24 zł
    |
  6. Marmolada z czerwonych pomarańczy BIO 360 g - AGRISICILIA
    20,07 zł
    |
  7. Marmolada z mandarynek sycylijskich BIO 360 g - AGRISICILIA
    20,07 zł
    |
  8. Marmolada z pomarańczy sycylijskich BIO 360 g - AGRISICILIA
    19,94 zł
    |
  9. Marmolada z pomarańczy z imbirem BIO 360 g - AGRISICILIA
    19,94 zł
    |
  10. Mus czarna porzeczka z chia BIO 200 g - BIOGOL
    13,27 zł
    |
  11. Mus jagoda BIO 200 g - BIOGOL
    13,27 zł
    |
  12. Mus jagodowy (75 % owoców) BIO 250 g - ALLOS
    18,60 zł
    |
na stronę