Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Mus z mango (75 % owoców) BIO 250 g - ALLOS
    17,44 zł
    |
  2. Musztarda dijon bezglutenowa BIO 125 ml - BYODO
    15,23 zł
    |
  3. Musztarda dijon BIO 215 g - LA CUISINE D AUTREFOIS
    11,40 zł
    |
  4. Musztarda figowa bezglutenowa BIO 125 ml - BYODO
    14,64 zł
    |
  5. Musztarda francuska BIO 210 g - LA CUISINE D AUTREFOIS
    10,81 zł
    |
  6. Oliwki czarne bez pestek w zalewie BIO 280 g (150 g) - VITALIANA
    14,10 zł
    |
  7. Oliwki czarne bez pestek w zalewie BIO 280 g (160 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    13,15 zł
    |
  8. Oliwki czarne kalamata bez pestek w zalewie BIO 295 g (160 g) - NEFELI
    15,00 zł
    |
  9. Oliwki mix bez pestek w zalewie BIO 295 g (140 g) – NEFELI
    13,07 zł
    |
  10. Oliwki zielone bez pestek w zalewie BIO 280 g (150 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    11,15 zł
    |
  11. Oliwki zielone bez pestek w zalewie BIO 280 g (150 g) - BIO PLANET
    13,71 zł
    |
  12. Oliwki zielone bez pestek w zalewie BIO 295 g (140 g) - NEFELI
    11,40 zł
    |
na stronę