Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Papryka konserwowa BIO 490 g (230 g) - DARY NATURY
    11,60 zł
    |
  2. Podgrzybek marynowany BIO 300 g (180 g) - RUNOLAND
    18,34 zł
    |
  3. Pomidory podsuszone w oleju BIO 190 g (120 g) - VITALIANA
    18,85 zł
    |
  4. Pomidory suszone w oleju BIO 280 g (130 g) - BIO PLANET
    18,49 zł
    |
  5. Powidełko śliwkowe bez dodatku cukrów bezglutenowe 180 g - BIOFOOD
    12,88 zł
    |
  6. Powidła śliwkowe BIO 230 g - RUNOLAND
    12,50 zł
    |
  7. Pulpa pomidorowa BIO 500 g - ALCE NERO
    12,82 zł
    |
  8. Pulpa pomidorowa z bazylią BIO 500 g - ALCE NERO
    14,24 zł
    |
  9. Pychotka jagoda BIO 200 g - RUNOLAND
    13,60 zł
    |
  10. Pychotka malina BIO 200 g - RUNOLAND
    15,33 zł
    |
  11. Soja edamame w zalewie BIO 200 g (130 g) - RAPUNZEL
    10,71 zł
    |
  12. Sos do spaghetti BIO 550 g - DARY NATURY
    16,09 zł
    |
na stronę