Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Ananas kawałki w soku własnym BIO 400 g (250 g) - AMAIZIN
    17,18 zł
    |
  2. Ananas plastry w soku własnym BIO 400 g (225 g) - AMAIZIN
    17,12 zł
    |
  3. Carpaccio z czarnej trufli letniej BIO 50 g - SACCHI TARTUFI
    44,37 zł
    |
  4. Ciecierzyca w zalewie bez dodatku soli BIO 400 g (240 g) - NATURAVENA
    6,42 zł
    |
  5. Ciecierzyca w zalewie BIO 300 g (220 g) - ALCE NERO
    10,96 zł
    |
  6. Ciecierzyca w zalewie BIO 350 g (230 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    8,35 zł
    |
  7. Ciecierzyca w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    8,39 zł
    |
  8. Czarna porzeczka 100 % bez dodatku cukrów BIO 260 g - BATOM
    27,51 zł
    |
  9. Fasola biała drobna w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    7,89 zł
    |
  10. Fasola cannellini w zalewie BIO 300 g (220 g) (SŁOIK) - ALCE NERO
    12,57 zł
    |
  11. Fasola czarna w zalewie bezglutenowa BIO 400 g (240 g) - AMAIZIN
    8,14 zł
    |
  12. Fasola masłowa w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    7,71 zł
    |
Strona
na stronę