Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Ananas kawałki w soku własnym BIO 400 g (250 g) - AMAIZIN
    17,12 zł
    |
  2. Ananas plastry w soku własnym BIO 400 g (225 g) - AMAIZIN
    17,12 zł
    |
  3. Fasola czarna w zalewie bezglutenowa BIO 400 g (240 g) - AMAIZIN
    8,14 zł
    |
  4. Papryka jalapeno zielona krojona w zalewie BIO 170 g (60 g) - AMAIZIN
    13,85 zł
    |
  5. Sos salsa pikantny bezglutenowy BIO 260 g - AMAIZIN
    12,85 zł
    |
  6. Sos salsa łagodny bezglutenowy BIO 260 g - AMAIZIN
    12,85 zł
    |
na stronę