Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Buraczki gotowane na parze tarte bezglutenowe BIO 420 g - FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA
    10,51 zł
    |
  2. Buraczki tarte bezglutenowe demeter BIO 480 g - KOWALEWSKI
    11,09 zł
    |
  3. Fasola czarna w zalewie bezglutenowa BIO 400 g (240 g) - AMAIZIN
    8,14 zł
    |
  4. Kapusta kiszona czerwona bezglutenowa BIO 400 g - KOWALEWSKI
    15,06 zł
    |
  5. Kapusta kiszona z marchewką bezglutenowa BIO 700 g (500 g) - BIOFOOD
    9,93 zł
    |
  6. Koncentrat pomidorowy 22 % bezglutenowy BIO 130 g - ZWERGENWIESE
    8,65 zł
    |
  7. Koncentrat pomidorowy 22 % bezglutenowy BIO 200 g - ZWERGENWIESE
    11,15 zł
    |
  8. Musztarda delikatesowa bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,75 zł
    |
  9. Musztarda dijon bezglutenowa BIO 125 ml - BYODO
    15,23 zł
    |
  10. Musztarda francuska bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,75 zł
    |
  11. Musztarda średnio ostra bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,75 zł
    |
  12. Powidełko śliwkowe bez dodatku cukrów bezglutenowe 180 g - BIOFOOD
    12,88 zł
    |
Strona
na stronę