Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Buraczki gotowane na parze tarte bezglutenowe BIO 420 g - FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA
    10,51 zł
    |
  2. Buraczki tarte bezglutenowe BIO 480 g - KOWALEWSKI
    13,78 zł
    |
  3. Buraczki tarte bezglutenowe demeter BIO 480 g - KOWALEWSKI
    11,09 zł
    |
  4. Buraczki tarte pychotka bezglutenowe BIO 280 g - PRIMAVIKA
    9,37 zł
    |
  5. Buraczki wiórki bezglutenowe BIO 540 ml - KOWALEWSKI
    13,78 zł
    |
  6. Fasola jaś gotowana bezglutenowa BIO 300 g (175 g) (SŁOIK) - FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA
    9,42 zł
    |
  7. Kapusta kiszona z marchewką bezglutenowa BIO 700 g (500 g) - BIOFOOD
    9,93 zł
    |
  8. Ketchup bez octu dla dzieci bezglutenowy BIO 315 g - PRIMAVIKA (BIO KIDS)
    17,81 zł
    |
  9. Ketchup bezglutenowy BIO 500 ml - ZWERGENWIESE
    17,34 zł
    |
  10. Ketchup dla dzieci bezglutenowy BIO 300 ml - BYODO
    18,66 zł
    |
  11. Ketchup dla dzieci bezglutenowy BIO 500 ml - ZWERGENWIESE
    17,15 zł
    |
  12. Ketchup pikantny bezglutenowy BIO 315 g - PRIMAVIKA
    14,85 zł
    |
Strona
na stronę