Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Musztarda figowa bezglutenowa BIO 125 ml - BYODO
    14,64 zł
    |
  2. Musztarda francuska bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,75 zł
    |
  3. Musztarda francuska BIO 210 g - LA CUISINE D AUTREFOIS
    10,81 zł
    |
  4. Musztarda ostra BIO 170 g - PRIMAVIKA
    8,83 zł
    |
  5. Musztarda ostra grubo mielona 180 g - KROKUS
    8,90 zł
    |
  6. Musztarda sarepska 185 g - KROKUS
    8,90 zł
    |
  7. Musztarda łagodna BIO 170 g - PRIMAVIKA
    8,83 zł
    |
  8. Musztarda średnio ostra bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,75 zł
    |
  9. Ogórki kiszone 810 g (450 g) - KROKUS
    19,10 zł
    |
  10. Oliwki czarne bez pestek w zalewie BIO 280 g (150 g) - VITALIANA
    14,10 zł
    |
  11. Oliwki czarne bez pestek w zalewie BIO 280 g (160 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    13,15 zł
    |
  12. Oliwki czarne kalamata bez pestek w zalewie BIO 295 g (160 g) - NEFELI
    15,00 zł
    |
na stronę