Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Pasta z ciecierzycy i szpinaku z nasionami konopi BIO 185 g - NATURAVENA
    7,89 zł
    |
  2. Pigwowiec 80 % z cukrem trzcinowym BIO 250 g - SAD DANKÓW
    22,64 zł
    |
  3. Pigwowiec w syropie bezglutenowy 240 g (80 g) - KROKUS
    12,68 zł
    |
  4. Podgrzybek marynowany 360 g (220 g) - KROKUS
    33,84 zł
    |
  5. Podgrzybek marynowany BIO 300 g (180 g) - RUNOLAND
    19,29 zł
    |
  6. Pomidory całe bez skórki BIO 400 g - VITALIANA
    6,60 zł
    |
  7. Pomidory krojone bez skóry BIO 2,5 kg - HORECA
    45,20 zł
    |
  8. Pomidory krojone bez skóry BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    6,67 zł
    |
  9. Pomidory pelati bez skóry BIO 400 g (240 g) - ALCE NERO
    8,73 zł
    |
  10. Pomidory pelati bez skóry BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    7,83 zł
    |
  11. Pomidory pelati BIO 2,5 kg (1,5 kg) - HORECA (ALCE NERO)
    41,81 zł
    |
  12. Pomidory podsuszone w oleju BIO 190 g (120 g) - VITALIANA
    18,85 zł
    |
na stronę