Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Pomidory suszone w oleju BIO 190 g (120 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    13,71 zł
    |
  2. Pomidory suszone w oleju BIO 190 g (130 g) - LA BIO IDEA
    21,16 zł
    |
  3. Pomidory suszone w oleju BIO 280 g (130 g) - BIO PLANET
    18,49 zł
    |
  4. Pomidory suszone w oliwie BIO 330 g (160 g) - ALCE NERO
    39,75 zł
    |
  5. Powidełko śliwkowe bez dodatku cukrów bezglutenowe 180 g - BIOFOOD
    12,88 zł
    |
  6. Powidła ze śliwki węgierki bez dodatku cukrów BIO 270 g - BATOM
    27,57 zł
    |
  7. Powidła śliwkowe 320 g - KROKUS
    15,83 zł
    |
  8. Powidła śliwkowe bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    17,96 zł
    |
  9. Powidła śliwkowe bez dodatku cukrów BIO 340 g - BATOM
    27,06 zł
    |
  10. Powidła śliwkowe BIO 230 g - RUNOLAND
    12,50 zł
    |
  11. Przecier ogórkowy 340 g - KROKUS
    11,15 zł
    |
  12. Przecier pomidorowy 340 g - KROKUS
    11,48 zł
    |
na stronę