Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS15,65 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Jabłka prażone bezglutenowe 700 g - KROKUS20,52 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA10,76 zł|Manufacturer: BIO ORGANICA ITALIA (przetwory warzywne)
- Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) - VITALIANA11,68 zł|Manufacturer: VITALIANA (włoskie produkty)
- Kapusta czerwona modra 500 g - KROKUS15,00 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Kapusta kiszona BIO 680 g (410 g) - RUNOLAND8,91 zł|Manufacturer: RUNOLAND (grzyby, zupy, przetwory)
- Kapusta kiszona postna z grzybami leśnymi 670 g - KROKUS22,12 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)