Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    15,65 zł
    |
  2. Jabłka prażone bezglutenowe 700 g - KROKUS
    20,52 zł
    |
  3. Jagoda 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    26,48 zł
    |
  4. Jeżyna 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    23,67 zł
    |
  5. Kapary marynowane BIO 100 g (50 g) - BIO PLANET
    8,83 zł
    |
  6. Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    10,76 zł
    |
  7. Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) - VITALIANA
    11,68 zł
    |
  8. Kapusta czerwona modra 500 g - KROKUS
    15,00 zł
    |
  9. Kapusta czerwona z jabłkiem BIO 340 g - BIO PLANET
    6,80 zł
    |
  10. Kapusta kiszona BIO 680 g (410 g) - BIO PLANET
    9,19 zł
    |
  11. Kapusta kiszona BIO 680 g (410 g) - RUNOLAND
    8,91 zł
    |
  12. Kapusta kiszona postna z grzybami leśnymi 670 g - KROKUS
    22,12 zł
    |
na stronę