Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Kurka marynowana bezglutenowa 360 g (160 g) - KROKUS
    48,09 zł
    |
  2. Majonez jajeczny BIO 325 g - LA CUISINE D AUTREFOIS
    16,49 zł
    |
  3. Majonez wegański BIO 250 ml - VITAQUELL
    14,17 zł
    |
  4. Majonez wegański BIO 370 ml - BIO BANDITS
    13,59 zł
    |
  5. Malina 80 % BIO 260 g - BATOM
    27,57 zł
    |
  6. Malina 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    26,48 zł
    |
  7. Malina 80 % z cukrem trzcinowym BIO 270 g - SAD DANKÓW
    26,48 zł
    |
  8. Marchewka w zalewie BIO 340 g (215 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    7,88 zł
    |
  9. Marmolada z cytryn sycylijskich BIO 360 g - AGRISICILIA
    20,07 zł
    |
  10. Marmolada z cytryn z imbirem BIO 360 g - AGRISICILIA
    19,24 zł
    |
  11. Marmolada z czerwonych pomarańczy BIO 360 g - AGRISICILIA
    20,07 zł
    |
  12. Marmolada z mandarynek sycylijskich BIO 360 g - AGRISICILIA
    20,07 zł
    |
na stronę