Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Ciecierzyca w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    8,39 zł
    |
  2. Fasola biała drobna w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    6,67 zł
    |
  3. Fasola masłowa w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    7,31 zł
    |
  4. Fasola mix w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    8,39 zł
    |
  5. Fasolka czerwona kidney w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    8,14 zł
    |
  6. Koncentrat pomidorowy 22 % BIO 70 g - LA BIO IDEA
    5,46 zł
    |
  7. Pomidory krojone bez skóry BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    6,67 zł
    |
  8. Pomidory pelati bez skóry BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    7,83 zł
    |
  9. Sos pomidorowy passata BIO 500 g (KARTON) - LA BIO IDEA
    7,83 zł
    |
na stronę