Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Ciecierzyca w zalewie bez dodatku soli BIO 400 g (240 g) - NATURAVENA
    6,42 zł
    |
  2. Pasta z ciecierzycy i szpinaku z nasionami konopi BIO 185 g - NATURAVENA
    7,89 zł
    |
  3. Tofu naturalne 250 g - NATURAVENA
    12,27 zł
    |
  4. Tofu paprykowe 250 g - NATURAVENA
    13,19 zł
    |
  5. Tofu pomidorowe 250 g - NATURAVENA
    12,93 zł
    |
  6. Tofu wędzone 200 g - NATURAVENA
    12,46 zł
    |
  7. Tofu z czarnuszką 250 g - NATURAVENA
    11,61 zł
    |
  8. Tofu z czosnkiem 250 g - NATURAVENA
    11,87 zł
    |
  9. Tofu z konopi 250 g - NATURAVENA
    15,23 zł
    |
  10. Tofu z lubczykiem 250 g - NATURAVENA
    12,93 zł
    |
  11. Tofu z ziołami 250 g - NATURAVENA
    13,19 zł
    |
na stronę