Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Przecier ogórkowy 340 g - KROKUS
    11,15 zł
    |
  2. Przecier pomidorowy 340 g - KROKUS
    11,48 zł
    |
  3. Sos pomidorowy z chili bez dodatku cukrów 340 g - KROKUS
    13,45 zł
    |
  4. Sos pomidorowy z czosnkiem bez dodatku cukrów 340 g - KROKUS
    13,45 zł
    |
  5. Sos pomidorowy z oliwkami bez dodatku cukrów 340 g - KROKUS
    13,19 zł
    |
  6. Sos pomidorowy z warzywami bez dodatku cukrów 340 g - KROKUS
    13,45 zł
    |
  7. Surówka obiadowa z kapusty kiszonej 500 g - KROKUS
    13,78 zł
    |
  8. Wiśnie i jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    17,70 zł
    |
  9. Ćwikła z chrzanem 280 g - KROKUS
    10,58 zł
    |
  10. Śliwki w occie bezglutenowe 500 g (250 g) - KROKUS
    12,32 zł
    |
  11. Żurawina leśna 310 g - KROKUS
    20,32 zł
    |
Strona
na stronę