Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Ciecierzyca w zalewie BIO 350 g (230 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    8,35 zł
    |
  2. Ciecierzyca w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    8,39 zł
    |
  3. Fasola biała drobna w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    7,89 zł
    |
  4. Fasolka czerwona kidney w zalewie BIO 360 g (240 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    8,35 zł
    |
  5. Fasolka zielona w zalewie BIO 340 g (185 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    7,81 zł
    |
  6. Marchewka w zalewie BIO 340 g (215 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    7,88 zł
    |
  7. Musztarda BIO 200 g - DARY NATURY
    8,51 zł
    |
  8. Musztarda chrzanowa BIO 200 g – DARY NATURY
    8,51 zł
    |
  9. Pasta z ciecierzycy i szpinaku z nasionami konopi BIO 185 g - NATURAVENA
    7,89 zł
    |
  10. Pomidory krojone bez skóry BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    7,95 zł
    |
  11. Pomidory pelati bez skóry BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    7,83 zł
    |
  12. Sos pomidorowy passata BIO 500 g (KARTON) - LA BIO IDEA
    7,83 zł
    |
na stronę