Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Musztarda łagodna BIO 170 g - PRIMAVIKA
    8,83 zł
    |
  2. Papryka konserwowa chili bezglutenowa 180 g (90 g) - KROKUS
    9,42 zł
    |
  3. Pomidory pelati bez skóry BIO 400 g (240 g) - ALCE NERO
    8,73 zł
    |
  4. Przecier z ogórków kiszonych BIO 280 g - DARY NATURY
    8,65 zł
    |
  5. Ćwikła z chrzanem ostra bezglutenowa BIO 160 g - FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA
    8,78 zł
    |
Strona
na stronę