Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Ananas kawałki w soku własnym BIO 400 g (250 g) - AMAIZIN
    16,54 zł
    |
  2. Ananas plastry w soku własnym BIO 400 g (225 g) - AMAIZIN
    17,12 zł
    |
  3. Buraczki gotowane na parze tarte bezglutenowe BIO 420 g - FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA
    10,51 zł
    |
  4. Buraczki tarte bezglutenowe demeter BIO 480 g - KOWALEWSKI
    11,09 zł
    |
  5. Ciecierzyca w zalewie BIO 300 g (220 g) - ALCE NERO
    10,96 zł
    |
  6. Czarne porzeczki i jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    17,70 zł
    |
  7. Czosnek niedźwiedzi kiszony BIO 430 g - DARY NATURY
    14,74 zł
    |
  8. Fasola cannellini w zalewie BIO 300 g (220 g) (SŁOIK) - ALCE NERO
    12,57 zł
    |
  9. Jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    15,26 zł
    |
  10. Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    10,76 zł
    |
  11. Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) - VITALIANA
    11,68 zł
    |
  12. Kapusta kiszona czerwona bezglutenowa BIO 400 g - KOWALEWSKI
    15,06 zł
    |
Strona
na stronę