Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Jabłka prażone bezglutenowe 700 g - KROKUS
    19,62 zł
    |
  2. Jagoda 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    26,48 zł
    |
  3. Jeżyna 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    23,67 zł
    |
  4. Kapary marynowane BIO 100 g (50 g) - BIO PLANET
    8,83 zł
    |
  5. Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    10,76 zł
    |
  6. Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) - VITALIANA
    11,68 zł
    |
  7. Kapusta czerwona modra 500 g - KROKUS
    14,05 zł
    |
  8. Kapusta czerwona z jabłkiem BIO 340 g - BIO PLANET
    7,16 zł
    |
  9. Kapusta kiszona BIO 680 g (410 g) - BIO PLANET
    9,19 zł
    |
  10. Kapusta kiszona czerwona bezglutenowa BIO 400 g - KOWALEWSKI
    15,06 zł
    |
  11. Kapusta kiszona postna z grzybami leśnymi 670 g - KROKUS
    21,29 zł
    |
  12. Kapusta kiszona z marchewką bezglutenowa BIO 700 g (500 g) - BIOFOOD
    9,93 zł
    |
na stronę