Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Marmolada z pomarańczy sycylijskich BIO 360 g - AGRISICILIA
    16,93 zł
    |
  2. Marmolada z pomarańczy z imbirem BIO 360 g - AGRISICILIA
    16,93 zł
    |
  3. Marmolada z różowych grejpfrutów sycylijskich BIO 360 g - AGRISICILIA
    16,93 zł
    |
  4. Maślaki marynowane BIO 300 g (180 g) - RUNOLAND
    17,50 zł
    |
  5. Mus czarna porzeczka z chia BIO 200 g - BIOGOL
    13,27 zł
    |
  6. Mus figowo - cytrynowy BIO 270 g - ALCE NERO
    22,89 zł
    |
  7. Mus jagoda BIO 200 g - BIOGOL
    13,27 zł
    |
  8. Mus jagodowy (70 % owoców) bezglutenowy BIO 225 g - ZWERGENWIESE
    15,83 zł
    |
  9. Mus jagodowy (75 % owoców) BIO 250 g - ALLOS
    18,60 zł
    |
  10. Mus malinowy (70 % owoców) bezglutenowy BIO 225 g - ZWERGENWIESE
    17,18 zł
    |
  11. Mus malinowy (75 % owoców) BIO 250 g - ALLOS
    18,85 zł
    |
  12. Mus morelowy BIO 270 g - ALCE NERO
    22,12 zł
    |
na stronę