Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Borowik marynowany BIO 300 g (180 g) - RUNOLAND
    33,09 zł
    |
  2. Kapusta kiszona BIO 680 g (410 g) - RUNOLAND
    8,91 zł
    |
  3. Kapusta kiszona z marchewką BIO 680 g (410 g) - RUNOLAND
    8,91 zł
    |
  4. Maślaki marynowane BIO 300 g (180 g) - RUNOLAND
    17,50 zł
    |
  5. Ogórki konserwowe kartuskie BIO 670 g (360 g) - RUNOLAND
    12,18 zł
    |
  6. Podgrzybek marynowany BIO 300 g (180 g) - RUNOLAND
    18,34 zł
    |
  7. Powidła śliwkowe BIO 230 g - RUNOLAND
    12,50 zł
    |
  8. Pychotka jagoda BIO 200 g - RUNOLAND
    13,60 zł
    |
  9. Pychotka malina BIO 200 g - RUNOLAND
    15,33 zł
    |
  10. Słodka przekąska jagoda BIO 200 g - RUNOLAND
    12,63 zł
    |
  11. Słodka przekąska truskawka BIO 200 g - RUNOLAND
    12,63 zł
    |
  12. Żurawina do mięs, serów i deserów BIO 200 g - RUNOLAND
    15,33 zł
    |
na stronę