Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Ciecierzyca w zalewie BIO 300 g (220 g) - ALCE NERO
    10,96 zł
    |
  2. Cytryna z imbirem w syropie BIO 220 g (90 g) - BATOM
    16,03 zł
    |
  3. Czarna porzeczka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    20,84 zł
    |
  4. Czarne porzeczki i jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    17,70 zł
    |
  5. Czerwona porzeczka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    18,98 zł
    |
  6. Czosnek niedźwiedzi kiszony BIO 430 g - DARY NATURY
    14,74 zł
    |
  7. Dżem morelowy o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    12,04 zł
    |
  8. Dżem truskawkowy z wanilią o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    11,21 zł
    |
  9. Fasola cannellini w zalewie BIO 300 g (220 g) (SŁOIK) - ALCE NERO
    12,57 zł
    |
  10. Groszek zielony w zalewie BIO 300 g (200 g) (SŁOIK) - ALCE NERO
    12,57 zł
    |
  11. Gruszki w occie 700 g (400 g) - KROKUS
    20,01 zł
    |
  12. Gruszki w syropie 720 g (360 g) - KROKUS
    20,01 zł
    |
na stronę