Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Cytryna z imbirem w syropie BIO 220 g (90 g) - BATOM
    15,19 zł
    |
  2. Czarne porzeczki i jabłka bez dodatku cukrów bezglutenowe 310 g - KROKUS
    18,65 zł
    |
  3. Czerwona porzeczka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    19,94 zł
    |
  4. Dżem imbirowy BIO 240 g - GINGER PEOPLE
    17,00 zł
    |
  5. Dżem morelowy o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    12,50 zł
    |
  6. Dżem truskawkowy z wanilią o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    11,74 zł
    |
  7. Dżem wiśniowy z kardamonem o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    11,74 zł
    |
  8. Fasola cannellini w zalewie BIO 300 g (220 g) (SŁOIK) - ALCE NERO
    12,57 zł
    |
  9. Groszek zielony w zalewie BIO 300 g (200 g) (SŁOIK) - ALCE NERO
    12,57 zł
    |
  10. Gruszki w occie 700 g (400 g) - KROKUS
    20,52 zł
    |
  11. Gruszki w syropie 720 g (360 g) - KROKUS
    20,52 zł
    |
  12. Jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    15,65 zł
    |
na stronę