Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Jabłka prażone bezglutenowe 700 g - KROKUS
    20,52 zł
    |
  2. Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    10,76 zł
    |
  3. Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) - VITALIANA
    11,68 zł
    |
  4. Kapusta czerwona modra 500 g - KROKUS
    15,00 zł
    |
  5. Karczochy grillowane w oleju BIO 190 g (115 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    17,50 zł
    |
  6. Ketchup bez octu dla dzieci bezglutenowy BIO 315 g - PRIMAVIKA (BIO KIDS)
    17,81 zł
    |
  7. Ketchup bezglutenowy 180 g - KROKUS
    10,95 zł
    |
  8. Ketchup bezglutenowy BIO 500 ml - ZWERGENWIESE
    17,34 zł
    |
  9. Ketchup dla dzieci bezglutenowy BIO 300 ml - BYODO
    16,75 zł
    |
  10. Ketchup dla dzieci bezglutenowy BIO 500 ml - ZWERGENWIESE
    17,15 zł
    |
  11. Ketchup dla dzieci tiger bez dodatku cukrów BIO 450 ml - RAPUNZEL
    21,50 zł
    |
  12. Ketchup pikantny bezglutenowy 180 g - KROKUS
    10,95 zł
    |
na stronę