Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Musztarda dijon BIO 350 g - BIOSTER
    11,53 zł
    |
  2. Musztarda figowa bezglutenowa BIO 125 ml - BYODO
    16,35 zł
    |
  3. Musztarda francuska BIO 210 g - LA CUISINE D AUTREFOIS
    10,81 zł
    |
  4. Ogórki kiszone 810 g (450 g) - KROKUS
    19,10 zł
    |
  5. Ogórki kiszone BIO 820 g (460 g) - BIO PLANET
    15,15 zł
    |
  6. Ogórki kiszone BIO 820 g (460 g) - OD ZENKA TRADYCYJNIE
    14,74 zł
    |
  7. Ogórki kiszone królewskie 710 g (410 g) - LUNIAK
    11,99 zł
    |
  8. Ogórki konserwowe 650 g (320 g) - KROKUS
    14,44 zł
    |
  9. Ogórki konserwowe kartuskie BIO 670 g (360 g) - OD ZENKA TRADYCYJNIE
    14,69 zł
    |
  10. Ogórki konserwowe kartuskie BIO 670 g (360 g) - RUNOLAND
    12,96 zł
    |
  11. Ogórki konserwowe pikantne 500 g (250 g) - KROKUS
    13,71 zł
    |
  12. Oliwki czarne bez pestek w zalewie BIO 280 g (150 g) - VITALIANA
    14,10 zł
    |
na stronę