Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Ogórki konserwowe kartuskie BIO 670 g (360 g) - RUNOLAND
    12,18 zł
    |
  2. Ogórki konserwowe pikantne 500 g (250 g) - KROKUS
    14,24 zł
    |
  3. Oliwki czarne bez pestek w zalewie BIO 280 g (150 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    13,15 zł
    |
  4. Oliwki czarne bez pestek w zalewie BIO 280 g (150 g) - VITALIANA
    13,41 zł
    |
  5. Oliwki czarne kalamata bez pestek w zalewie BIO 295 g (160 g) - NEFELI
    15,00 zł
    |
  6. Oliwki zielone bez pestek w zalewie BIO 280 g (150 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    13,15 zł
    |
  7. Oliwki zielone bez pestek w zalewie BIO 280 g (150 g) - BIO PLANET
    13,71 zł
    |
  8. Oliwki zielone bez pestek w zalewie BIO 280 g (150 g)- VITALIANA
    14,10 zł
    |
  9. Oliwki zielone bez pestek w zalewie BIO 295 g (140 g) - NEFELI
    11,40 zł
    |
  10. Oliwki zielone bez pestek w zalewie BIO 350 g (170 g) - CAMPOMAR NATURE
    11,54 zł
    |
  11. Papryka jalapeno zielona krojona w zalewie BIO 350 g (130 g) - CAMPOMAR NATURE
    11,60 zł
    |
  12. Papryka konserwowa bezglutenowa 480 g (230 g) - KROKUS
    15,00 zł
    |
na stronę