Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Brzoskwinie bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    18,14 zł
    |
  2. Buraczki marynowane kulki 470 g (300 g) - KROKUS
    12,38 zł
    |
  3. Buraczki tarte 500 g - KROKUS
    15,00 zł
    |
  4. Czarne porzeczki i jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    18,65 zł
    |
  5. Dżem morelowy o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    12,50 zł
    |
  6. Dżem truskawkowy z wanilią o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    11,74 zł
    |
  7. Dżem wiśniowy z kardamonem o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    11,74 zł
    |
  8. Gruszki w occie 700 g (400 g) - KROKUS
    20,52 zł
    |
  9. Gruszki w syropie 720 g (360 g) - KROKUS
    20,52 zł
    |
  10. Jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    15,65 zł
    |
  11. Jabłka prażone bezglutenowe 700 g - KROKUS
    20,52 zł
    |
  12. Kapusta czerwona modra 500 g - KROKUS
    15,00 zł
    |
Strona
na stronę