Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Borówka amerykańska 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW26,48 zł|Manufacturer: SAD DANKÓW (przetwory owocowe)
- Czarna porzeczka 100 % bez dodatku cukrów BIO 260 g - BATOM25,59 zł|Manufacturer: BATOM (oleje, soki, sole kąpielowe)
- Kapusta kiszona postna z grzybami leśnymi 670 g - KROKUS21,29 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Ketchup dla dzieci bezglutenowy BIO 500 ml - BIO ZENTRALE (BIOKIDS)22,63 zł|Manufacturer: BIO ZENTRALE (produkty spożywcze)
- Ketchup pikantny bezglutenowy BIO 500 ml - BYODO24,34 zł|Manufacturer: BYODO (sosy, majonezy, musztardy)
- Ketchup łagodny bezglutenowy BIO 500 ml - BYODO21,90 zł|Manufacturer: BYODO (sosy, majonezy, musztardy)