Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Truskawki i jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    22,12 zł
    |
  2. Wiśnie i jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    18,14 zł
    |
  3. Ćwikła z chrzanem 280 g - KROKUS
    10,90 zł
    |
  4. Żurawina leśna 310 g - KROKUS
    20,52 zł
    |
Strona
na stronę