Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Ciecierzyca w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    8,39 zł
    |
  2. Cytryna z imbirem w syropie BIO 220 g (90 g) - BATOM
    15,19 zł
    |
  3. Czarna porzeczka 100 % bez dodatku cukrów BIO 260 g - BATOM
    27,51 zł
    |
  4. Czarna porzeczka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    21,61 zł
    |
  5. Czarne porzeczki i jabłka bez dodatku cukrów bezglutenowe 310 g - KROKUS
    18,65 zł
    |
  6. Czarny bez 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    23,67 zł
    |
  7. Czerwona porzeczka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    19,94 zł
    |
  8. Dżem imbirowy BIO 240 g - GINGER PEOPLE
    17,00 zł
    |
  9. Dżem morelowy o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    12,50 zł
    |
  10. Dżem rabarbarowy z cynamonem o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    10,45 zł
    |
  11. Dżem truskawkowy z wanilią o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    11,74 zł
    |
  12. Dżem wiśniowy z kardamonem o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    11,74 zł
    |
na stronę