Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Konfitura wiśniowa 320 g - KROKUS
    16,61 zł
    |
  2. Konfitura z czarnej porzeczki 320 g - KROKUS
    14,74 zł
    |
  3. Konfitura z leśnych jeżyn 320 g - KROKUS
    18,65 zł
    |
  4. Kurka marynowana bezglutenowa 360 g (160 g) - KROKUS
    48,09 zł
    |
  5. Majonez jajeczny 170 g - KROKUS
    12,01 zł
    |
  6. Musztarda miodowa 185 g - KROKUS
    14,45 zł
    |
  7. Musztarda ostra grubo mielona 180 g - KROKUS
    9,17 zł
    |
  8. Musztarda sarepska 185 g - KROKUS
    9,17 zł
    |
  9. Ogórki kiszone 810 g (450 g) - KROKUS
    20,19 zł
    |
  10. Ogórki konserwowe 650 g (320 g) - KROKUS
    15,00 zł
    |
  11. Ogórki konserwowe pikantne 500 g (250 g) - KROKUS
    14,24 zł
    |
  12. Papryka konserwowa bezglutenowa 480 g (230 g) - KROKUS
    15,00 zł
    |
na stronę