Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Buraczki tarte pychotka bezglutenowe BIO 280 g - PRIMAVIKA
    9,37 zł
    |
  2. Fasola jaś gotowana bezglutenowa BIO 300 g (175 g) (SŁOIK) - FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA
    9,42 zł
    |
  3. Fasola masłowa w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    8,73 zł
    |
  4. Groszek zielony w zalewie BIO 350 g (230 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    9,30 zł
    |
  5. Kapary marynowane BIO 100 g (50 g) - BIO PLANET
    8,83 zł
    |
  6. Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    9,11 zł
    |
  7. Kapusta kiszona BIO 680 g (410 g) - BIO PLANET
    9,19 zł
    |
  8. Koncentrat pomidorowy 22 % bezglutenowy BIO 130 g - ZWERGENWIESE
    8,65 zł
    |
  9. Kukurydza słodka w zalewie BIO 340 g (230 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    9,30 zł
    |
  10. Marchewka w zalewie z groszkiem BIO 340 g (220 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    8,83 zł
    |
  11. Musztarda ostra BIO 170 g - PRIMAVIKA
    8,83 zł
    |
  12. Musztarda ostra grubo mielona 180 g - KROKUS
    8,90 zł
    |
Strona
na stronę