Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) - VITALIANA
    11,68 zł
    |
  2. Koncentrat pomidorowy 22 % BIO 200 g - VITALIANA
    10,71 zł
    |
  3. Oliwki czarne bez pestek w zalewie BIO 280 g (150 g) - VITALIANA
    14,10 zł
    |
  4. Pomidory całe bez skórki BIO 400 g - VITALIANA
    6,60 zł
    |
  5. Pomidory podsuszone w oleju BIO 190 g (120 g) - VITALIANA
    18,85 zł
    |
  6. Sos pomidorowy passata z bazylią BIO 680 g - VITALIANA
    10,58 zł
    |
na stronę