Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Mus jagodowy (75 % owoców) BIO 250 g - ALLOS
    18,60 zł
    |
  2. Mus malinowy (75 % owoców) BIO 250 g - ALLOS
    16,93 zł
    |
  3. Mus truskawkowy (75 % owoców) BIO 250 g - ALLOS
    16,54 zł
    |
  4. Mus z mango (75 % owoców) BIO 250 g - ALLOS
    15,65 zł
    |
na stronę