Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Wiśnie i jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS17,70 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Śliwki w occie bezglutenowe 500 g (250 g) - KROKUS12,32 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)