Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Sos pomidorowy z oliwkami bez dodatku cukrów 340 g - KROKUS13,19 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Sos pomidorowy z warzywami bez dodatku cukrów 340 g - KROKUS13,85 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Surówka obiadowa z kapusty kiszonej 500 g - KROKUS15,00 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Wiśnie i jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS18,14 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)