Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Borówka z jabłkiem 310 g - KROKUS
    21,35 zł
    |
  2. Kapusta kiszona postna z grzybami leśnymi 670 g - KROKUS
    22,12 zł
    |
  3. Konfitura poziomkowa 320 g - KROKUS
    31,42 zł
    |
  4. Truskawki i jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    22,12 zł
    |
na stronę