Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Borowik marynowany BIO 300 g (180 g) - RUNOLAND
    33,09 zł
    |
  2. Podgrzybek marynowany 360 g (220 g) - KROKUS
    33,84 zł
    |
  3. Pomidory pelati BIO 2,5 kg (1,5 kg) - HORECA (ALCE NERO)
    41,81 zł
    |
  4. Pomidory suszone w oliwie BIO 330 g (160 g) - ALCE NERO
    39,75 zł
    |
  5. Płatki róży w cukrze 220 g - POLSKA RÓŻA
    32,38 zł
    |
  6. Umeboshi (morele japońskie kiszone) 250 g - TERRASANA
    38,72 zł
    |
na stronę