Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Carpaccio z czarnej trufli letniej BIO 50 g - SACCHI TARTUFI
    44,37 zł
    |
  2. Konfitura z płatków róży 220 g - POLSKA RÓŻA
    45,38 zł
    |
  3. Kurka marynowana bezglutenowa 360 g (160 g) - KROKUS
    48,09 zł
    |
  4. Pomidory krojone bez skóry BIO 2,5 kg - HORECA
    45,20 zł
    |
  5. Pomidory pelati BIO 2,5 kg (1,5 kg) - HORECA (ALCE NERO)
    42,32 zł
    |
  6. Płatki róży w cukrze 320 g - POLSKA RÓŻA
    42,70 zł
    |
  7. Umeboshi (morele japońskie kiszone) bezgutenowe BIO 150 g - TERRASANA
    49,50 zł
    |
na stronę