Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Ciecierzyca w zalewie bez dodatku soli BIO 400 g (240 g) - NATURAVENA
    6,42 zł
    |
  2. Fasola biała drobna w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    6,67 zł
    |
  3. Fasola masłowa w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    7,31 zł
    |
  4. Kapusta czerwona z jabłkiem BIO 340 g - BIO PLANET
    7,16 zł
    |
  5. Pomidory całe bez skórki BIO 400 g - VITALIANA
    6,60 zł
    |
  6. Pomidory krojone bez skóry BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    6,67 zł
    |
na stronę