Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Brzoskwinie bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    18,14 zł
    |
  2. Czarne porzeczki i jabłka bez dodatku cukrów bezglutenowe 310 g - KROKUS
    18,65 zł
    |
  3. Jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    15,65 zł
    |
  4. Kapusta kiszona postna z grzybami leśnymi 670 g - KROKUS
    22,12 zł
    |
  5. Majonez jajeczny 170 g - KROKUS
    12,01 zł
    |
  6. Ogórki kiszone 810 g (450 g) - KROKUS
    20,19 zł
    |
  7. Przecier ogórkowy 340 g - KROKUS
    11,87 zł
    |
  8. Przecier pomidorowy 340 g - KROKUS
    11,87 zł
    |
  9. Przecier z dyni bezglutenowy 660 g - KROKUS
    16,61 zł
    |
  10. Sos pomidorowy z czosnkiem bez dodatku cukrów 340 g - KROKUS
    13,85 zł
    |
  11. Sos pomidorowy z oliwkami bez dodatku cukrów 340 g - KROKUS
    13,19 zł
    |
  12. Sos pomidorowy z warzywami bez dodatku cukrów 340 g - KROKUS
    13,85 zł
    |
Strona
na stronę