Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Czarne porzeczki i jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    17,70 zł
    |
  2. Jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    15,26 zł
    |
  3. Kapusta kiszona postna z grzybami leśnymi 670 g - KROKUS
    21,29 zł
    |
  4. Ogórki kiszone 810 g (450 g) - KROKUS
    19,10 zł
    |
  5. Przecier ogórkowy 340 g - KROKUS
    11,15 zł
    |
  6. Przecier pomidorowy 340 g - KROKUS
    11,48 zł
    |
  7. Sos pomidorowy z czosnkiem bez dodatku cukrów 340 g - KROKUS
    13,45 zł
    |
  8. Sos pomidorowy z oliwkami bez dodatku cukrów 340 g - KROKUS
    13,19 zł
    |
  9. Sos pomidorowy z warzywami bez dodatku cukrów 340 g - KROKUS
    13,45 zł
    |
  10. Wiśnie i jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    17,70 zł
    |
na stronę