Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Kapusta kiszona postna z grzybami leśnymi 670 g - KROKUS21,29 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Pomidory suszone w oleju BIO 190 g (130 g) - LA BIO IDEA21,16 zł|Manufacturer: LA BIO IDEA (makarony, strączkowe,sosy pomidorowe)
- Powidła ze śliwki węgierki bez dodatku cukrów BIO 270 g - BATOM27,57 zł|Manufacturer: BATOM (oleje, soki, sole kąpielowe)
- Powidła śliwkowe bez dodatku cukrów BIO 340 g - BATOM27,06 zł|Manufacturer: BATOM (oleje, soki, sole kąpielowe)
- Truskawki i jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS21,09 zł|Manufacturer: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Śliwka węgierka bez dodatku cukrów BIO 270 g - SAD DANKÓW21,47 zł|Manufacturer: SAD DANKÓW (przetwory owocowe)